ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Με την πρόσβαση και χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε να δεσμευτείτε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και την Πολιτική που ακολουθεί ο ιστότοπος www.electri-city.gr ο οποίος ανήκει στην επιχείρηση ΥΙΟΙ Ν.ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε .

Οι κάτωθι αναγραφόμενοι όροι χρήσης καθώς και η οποιαδήποτε  τροποποίηση  τους , συμφωνούν και αναγράφονται βάσει του Ελληνικού , Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συνθηκών.

Ο κάθε επισκέπτης του ιστότοπου μας , εγγεγραμένος ή μη , εφεξής {χρήστης} , αποδέχεται τους όρους χρήσης που διέπουν τη λειτουργία του , τους οποίους δηλώνει ότι ανέγνωσε , κατενόησε και αποδέχεται , διαφορετικά , δεν καθίσταται πραγματοποιήσιμο να συνεχίζει την περιήγηση.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η οποιαδήποτε παραγγελία , ο Χρήστης είτε ως εγγεγραμένος είτε ως απλός επισκέπτης , προαπαιτείται να αναγνώσει τους όρους χρήσης και τη πολιτική απορρήτου καθώς και να τις αποδεχτεί πατώντας το σχετικό κουμπί.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Τα δεδομένα που περιέχονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα , έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα και αποσκοπούν στην ενημέρωση του χρήστη , ο οποίος θα μπορέσει να προβεί στην αγορά ή την ενημέρωση του , των προϊόντων μέσω αυτού με μέσα όπως ο ιστότοπος , τηλεφωνικώς , μέσω συμπληρώσεως φόρμας , email.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται μέσω των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να έχουν απόκλιση από το πραγματικό προϊόν λ.χ φωτισμού , τεχνικών προδιαγραφών , χρωματισμών κλπ.

Οι πληροφορίες του ηλεκτρονικού καταστήματος όσον αφορά τα προϊόντα είναι αληθείς , δεν φέρουν αθέμιτου σκοπού και ανταγωνισμού.

Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που αναρτώνται ανήκουν είτε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης είτε στον κατασκευαστή , είτε σε τρίτο φορέα.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι ενδεικτική , και δεν δεσμεύουν την επιχείρηση η οποία ενημερώνει τον εκάστοτε χρήστη- πελάτη για τυχόν ελλείψεις σύμφωνα με το άρθρο 8 του ποινικού κώδικα.

Ο χρήστης μπορεί προκειμένου να πραγματοποιήσει παραγγελία να εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα (προαιρετικά) , του οποίου τα στοιχεία συλλέγονται και επεξεργάζονται σύμφωνα με τη πολιτική απορρήτου. Διαφορετικά μπορεί να ολοκληρώσει τη παραγγελία ως επισκέπτης , καταχωρώντας μόνο τα απαιτούμενα πεδία που είναι απαραίτητα για τη τιμολόγηση και αποστολή της παραγγελίας.

Οι κωδικοί των εγγεγραμένων χρηστών είναι αποκρυπτογραφημένοι και αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων ως κρυπτογραφημένο σύνολο χαρακτήρων και ανακαλούνται όταν ο χρήστης πραγματοποιεί τη σύνδεση του στον ιστότοπο.

Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης ή να κάνει επαναφορά του εάν το ξεχάσει.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

O εγγεγραμένος χρήστης ή επισκέπτης μπορεί να επιλέξει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.

Ο εγγεγραμμένος χρήστης ή επισκέπτης επιλέγει τα  προϊόντα,  που τον ενδιαφέρουν μεταξύ όσων διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Κατά την επιλογή των προϊόντων και αφού προηγουμένως επιλεχθούν τυχόν πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπου και εάν αυτό απαιτείται , εμφανίζεται το σύνολο της αξίας ανάλογα με τη ποσότητα αλλά και ο ΦΠΑ.

Στη συνέχεια , ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των προβλεπόμενων στη παράγραφο 6 του παρόντος , διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Ο χρήστης οφείλει να δηλώνει πλήρη και αληθή στοιχεία τιμολόγησης και αποστολής της παραγγελίας του

 Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για παράδοση σε λάθος διεύθυνση, εφόσον είναι αυτή, η οποία δηλώθηκε από τον χρήστη αλλά και μη παράδοση παραγγελίας σε περίπτωση που δεν έχει δηλωθεί πραγματική διεύθυνση ή το πρόσωπο που έχει οριστεί ως παραλήπτης της παραγγελίας είναι ανύπαρκτο στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ο χρήστης οφείλει κατά την παραλαβή της παραγγελίας να ελέγξει αν είναι όλα τα είδη τα οποία έχει παραγγείλει. Σε περίπτωση αποστολής μη παραγγελθέντων προϊόντων, η μη απόκρουσή τους ή παράλειψη επιστροφής τους και η αδιαφορία του πελάτη, εφόσον του ζητηθεί επιστροφή εκ μέρους της επιχείρησης με δικά της έξοδα αποστολής, συνιστά δήλωση βούλησης αγοράς των ειδών. Τα ανωτέρω προϊόντα θεωρούνται πωληθέντα στον πελάτη ο οποίος οφείλει να καταβάλει την αξία τους αμελλητί.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ο πελάτης-χρήστης έχει τη δυνατότητα να εξοφλήσει τη παραγγελία καθώς και τις όποιες συμφωνηθείσες  χρεώσεις , με τη μέθοδο της αντικαταβολής , είτε με online πληρωμή με χρήση πιστωτικής , χρεωστικής κάρτας , στο ασφαλές περιβάλλον της viva , είτε μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης.

Συναλλαγές με καθαρή αξία άνω των 500,00€,δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά , συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή τη περίπτωση της αντικαταβολής.

Οι συναλλαγές είναι όλες σε ευρώ και υπόκεινται σε φόρο προστιθέμενης αξίας ΦΠΑ.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.

Στη περίπτωση της αντικαταβολής ως μέθοδος πληρωμής , ο πελάτης υποχρεούται να εξοφλήσει το οφειλόμενο ποσό , συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αντικαταβολής, στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα κατά τη παράδοση της παραγγελίας του πελάτη-χρήστη στον δηλωθέντα τόπο παράδοσης.

Για πληρωμές μέσω καρτών , οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιείται σε ασφαλές περιβάλλον , με έγκυρα ssl certifications , χωρίς τη δική μας παρέμβαση . Η διαδικασία αποκρυπτογραφείται έτσι ώστε να μην έχει ορατότητα οποιοσδήποτε εξωγενής παράγοντας.

Για πληρωμές μέσω κατάθεσης στις συνεργαζόμενες τράπεζες , ο χρήστης-πελάτης συμφωνεί και αποδέχεται ότι υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις του συγκεκριμένου διαδικτυακού παρόχου. Η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για την πολιτική και τη λειτουργία των τραπεζών. Σε περίπτωση επιστροφής ποσού προς τον πελάτη-χρήστη μέσω τρίτου παρόχου, ενδέχεται να επιβαρυνθεί με τυχόν προμήθεια που θα χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος , σύμφωνα με τους όρους χρήσης και λειτουργίας του , για τα οποία δεν ευθύνεται η επιχείρηση.

Οι τράπεζες καθώς και οι αριθμοί λογαριασμού της επιχείρησης , αναγράφονται αναλυτικά στη σελίδα ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή των παραγγελιών σας είναι να αναγράφεται ως αιτιολογία κατά τη διαδικασία πληρωμής ο κωδικός παραγγελίας σας. Εφόσον εκκαθαριστεί το ποσό στον λογαριασμό της επιχείρησης , θα προχωρήσουμε στην αποστολή των προϊόντων σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κινηθεί συντομότερα η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας , μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό εξόφλησης στην ταχυδρομική διεύθυνση info@electri-city.gr

Καμία τροποποίηση ή νέα συμφωνία υποβληθείσας παραγγελίας δεν γίνεται αποδεκτή αν δεν αποτυπωθεί εγγράφως και δεν γίνει αποδεκτή από όλες τις πλευρές. Η επιβεβαίωση παραλαβής της παραγγελίας μπορεί να γίνει και τηλεφωνικώς , εφόσον συναινεί ο πελάτης και στη περίπτωση που ένα ή περισσότερα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα , επομένως απαιτείται συμφωνία ως προς τον χρόνο παράδοσης.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εφόσον εμφανιστεί η παραγγελία στο σύστημα μας και επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει , με νέο email θα επιβεβαιώνεται η αποδοχή της παραγγελίας καθώς και το περιεχόμενο της , τη πώληση και τον εκτιμώμενο χρόνο παραδόσεως της. Μόνο τότε θεωρείται αποδεκτή και πραγματοποιήσιμη η παραγγελία.

Η αποστολή της παραγγελίας του πελάτη προς την επιχείρηση αποτελεί δήλωση αποδοχής και συναίνεσης για όλες τις χρεώσεις που περιλαμβάνονται στη παραγγελία και άρα ο πελάτης δεν δικαιούται την επιστροφή αυτών.

Αποστολή Παραγγελιών

Όλες οι αποστολές πλην ελάχιστων βαρέων τύπου προϊόντων που αποστέλονται μέσω πρακτορείου και κατόπιν συμφωνίας μεταξύ πελάτη και πωλητή , πραγματοποιούνται με τη speedex courier.

Οι χρεώσεις αποστολής υπάρχουν στη σελίδα ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ όπου και αναγράφονται αναλυτικά.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα, εντός 14 ημερών, από την μεταξύ μας συναφθείσα σύμβαση  συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας  στην επιχείρηση το παρόν έντυπο), εφόσον αυτή συνάπτεται και εκτελείται στο σύνολο της εξ αποστάσεως.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, ο καταναλωτής οφείλει εντός 14 ημερών να επιστρέψει τα εμπορεύματα που του έχουν παραδοθεί, βαρυνόμενος με τα έξοδα αποστολής. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνεται η επιχείρηση για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.

Η επιχείρηση κατ’ αρχήν δεσμεύεται να επιστρέψει το αντίτιμο της παραγγελίας, που τυχόν έχει ήδη λάβει, εντός 14 ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι της έχουν ήδη επιστραφεί τα προϊόντα, και δεν διατηρεί καμία αξίωση λόγω αλλοίωσης ή φθοράς ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας εφόσον μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην επιχείρηση το τίμημα από την Τράπεζα, η επιχείρηση θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η επιχείρηση κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού.

Η δυνατότητα υπαναχώρησης της παραγράφου 1, δεν ισχύει για πελάτες που δεν έχουν την ιδιότητα του καταναλωτή, για συμβάσεις που δεν συνάφθηκαν και εκτελέστηκαν εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμα και για  εξ αποστάσεως συναφθείσες συμβάσεις με καταναλωτές, σε προϊόντα που αγοράστηκαν κατόπιν εξειδικευμένης παραγγελίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη (ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κατά παραγγελία) ή  προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, ή σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (λ.χ ακουστικά), και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση και σε κάθε προϊόν που χρησιμοποιήθηκε ή αλλοιώθηκε κ.ο.κ..

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Ελαττώματα Προϊόντων – Νομική / Νόμιμη Εγγύηση

Ο χρήστης – πελάτης, δικαιούται να ασκήσει εντός ευλόγου χρόνου, τα εκ του νόμου δικαιώματα του λόγω ελαττωματικότητας προϊόντος. Πιο συγκεκριμένα κάθε αγοραστής, ανεξαρτήτως της ιδιότητας του ως καταναλωτή, έχει όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από την σύμβαση πώλησης κατά τον Αστικό Κώδικα, άρθρα 534  επ. ΑΚ. Επιπρόσθετα, αν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή, η νόμιμη εγγύηση, εξειδικεύεται και συμπληρώνεται με το άρθρο 5 του ν.2251/1994.

Η επιχείρηση υποχρεούται να παραδώσει το προϊόν με τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα.

Δεν ευθύνεται η επιχείρηση αν κατά την σύναψη της σύμβασης ο πελάτης γνώριζε ότι το πράγμα δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση.

Εφόσον, ο πελάτης παραλάβει προϊόν ελαττωματικό ή προϊόν από το οποίο  απουσιάζουν συμφωνημένες ιδιότητες (όπως αυτές αναγράφονται στην ιστοσελίδα ή στην ετικέτα του προϊόντος), δύναται διαζευκτικά να αιτηθεί επιδιόρθωση ή αντικατάσταση, εκτός αν αυτή είναι αδύνατη ή συνεπάγεται δυσανάλογες δαπάνες,  μείωση της τιμής ή  και να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αιτούμενος πλήρη επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλε και επιστρέφοντας το προϊόν, εκτός εάν πρόκειται για επουσιώδες ελάττωμα. Η επιχείρηση δύναται να αντιπροτείνει στον πελάτη, στα πλαίσια  διακανονισμού, επιδιόρθωση ή αντικατάσταση. Εναπόκειται στον πελάτη να αποφασίσει εάν θα δεχτεί ή θα απορρίψει την πρόταση. Ωστόσο, η επιχείρηση σε κάθε περίπτωση διατηρεί το δικαίωμα να ισχυριστεί και να αποδείξει ότι η μορφή επανόρθωσης που επέλεξε ο πελάτης συνεπάγεται υπερβολικά μεγάλο κόστος για αυτήν και άρα είναι δυσανάλογη, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους πιο κάτω παράγοντες: (α) την αξία που θα είχε το προϊόν, εάν δεν υπήρχε έλλειψη συμμόρφωσης, (β) τη σημασία της έλλειψης συμμόρφωσης, και (γ) το κατά πόσον ο εναλλακτικός τρόπος επανόρθωσης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς σημαντική ενόχληση του πελάτη.

Η υποχρέωσή  για επανόρθωση ξεκινά την ημέρα της παράδοσης του προϊόντος και  ισχύει για εύλογο χρονικό διάστημα, με βάση και την διάρκεια ζωής του προϊόντος, που πάντως δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 2 χρόνια.

Σε περίπτωση διαπιστωμένου πραγματικού ελαττώματος ή διαπιστωμένης έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας από υπαιτιότητά της επιχείρησης, για προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά προς την έδρα της επιχείρησης, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 208 , ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί,  να είναι πλήρες με την αρχική συσκευασία του ακέραιη και να έχουν διατηρηθεί οι σωστές συνθήκες συντήρησης. Τα προϊόντα, που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με την Απόδειξη Λιανικής/Τιμολόγιο Πώλησης.

Ευθύνη Χρήστη

Ο χρήστης, κατά την περιήγηση του στον ιστότοπο οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά.

Περιορισμός Ευθύνης

H επιχείρηση συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα αναφορικά με την πώληση καθώς και τις διατάξεις του Ν. 2251/1994 για την Προστασία των Καταναλωτών, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά τόσο την ταυτότητα αυτής όσο και τα χαρακτηριστικά των παρεχόμενων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, προϊόντων. Ωστόσο, στα πλαίσια της καλής πίστης, η επιχείρηση επιφυλάσσεται και δεν ευθύνεται για τυχόν καταχωρήσεις στοιχείων και δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή οφείλονται σε ανωτέρα βία κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε διαπιστωθεί η ύπαρξή τους.

Η επιχείρηση δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν υπέχει καμία ευθύνη για αυτή. Ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να τον ειδοποιήσει  έγκαιρα.

Για λόγους που δεν σχετίζονται με την επιχείρηση και ιδίως εξαιτίας της φύσης των διαδικασιών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών ίσως ανακύψουν προβλήματα στον Ιστότοπο (π.χ. ενδεικτικά  διαταραχές, καθυστερήσεις, λάθη, παραλείψεις ή ιοί) στον τρόπο εμφάνισης ορισμένων σελίδων, κατηγοριών, στη λειτουργία εφαρμογών κ.α., για τα  οποία η επιχείρηση, δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, δεδομένου ότι επέδειξε κάθε δυνατή επιμέλεια για την αποτροπή τους και άρα δεν οφείλει να αποκαταστήσει τυχόν ζημία που θα επέλθει από αυτά στον χρήστη.

Σε καμία περίπτωση η επιχείρηση, δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική ή αποθετική) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου, ή/και την αδυναμία παροχής προϊόντων, ή/και πληροφοριών που, ή/και με τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων.

Υπερσυνδέσεις σε τρίτες ιστοσελίδες

Ο Χρήστης αποδέχεται ότι ο ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους ή και υπερσυνδέσμους προς διαδικτυακούς χώρους τρίτων προσώπων φυσικών ή και νομικών, με τους οποίους η επιχείρηση δεν έχει καμία σχέση και δεν φέρει καμία ευθύνη για το εν γένει περιεχόμενο και τη λειτουργία αυτών. Ειδικότερα, κάθε ένας από τους διαδικτυακούς τόπους, που συνδέεται με τον Ιστότοπο διέπεται από δικούς τους όρους χρήσης, των οποίων ο Χρήστης πρέπει να λάβει γνώση πριν περιηγηθεί σε αυτούς. Ο Χρήστης αποδέχεται ότι ο υπεύθυνος του Ιστότοπου δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται για οποιονδήποτε από αυτούς τους τρίτους ιστότοπους ή και για το περιεχόμενό τους και δεν φέρει καμία ευθύνη για τους όρους χρήσης των εν λόγω τρίτων διαδικτυακών χώρων. Σε περίπτωση που ο χρήστης επισκεφθεί διαδικτυακούς χώρους τρίτων μέσω συνδέσμων και υπερσυνδέσμων του Ιστότοπου, συνίσταται, πριν την περιήγηση του σε αυτούς, να ενημερωθεί για τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτών .

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το σύνολο του περιεχομένου του Ιστοτόπου, αποτελεί πρωτότυπο δημιούργημα, ήτοι αντικείμενο δικαιωμάτων πνευματικής ή και βιομηχανικής ιδιοκτησίας της επιχείρησης ή και τρίτων συμβατικά συνδεόμενων με αυτή, από τους οποίους έχει ληφθεί σχετική άδεια χρήσης αποκλειστικά για τις ανάγκες και την λειτουργία του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Ενδεικτικά, περιεχόμενο του Ιστοτόπου, αποτελούν οι φωτογραφίες, τα γραφικά, τα αρχεία, τα λογότυπα, τα σήματα, τα διακριτικά γνωρίσματα, τα λογισμικά, τα κείμενα κ.λπ.. Το υλικό που υπάρχει στον Ιστότοπο δεν μπορεί να τροποποιηθεί, αναπαραχθεί, δημοσιευθεί, εκτελεσθεί ή χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό χωρίς ρητή γραπτή άδεια από τον αρμόδιο πάροχο του περιεχομένου ή του υλικού, συμπεριλαμβανομένων και των συνδέσεων (links) προς τρίτους.

Ο Χρήστης δεν έχει το δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε μορφή εμπορικής ή και οικονομικής εκμετάλλευσης του συνόλου ή και τμήματος του περιεχομένου του Ιστοτόπου. Επιτρεπτή είναι μόνο η προσωπική, μη εμπορική και μη οικονομικά εκμεταλλεύσιμη χρήση.

Υλικό που κατά τα ανωτέρω ανήκει σε τρίτους πελάτες ή συνεργάτες της επιχείρησης (π.χ. λογότυπα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, φωτογραφίες κ.α.), αναρτάται από τον διαχειριστή μόνο κατόπιν συναίνεσης αυτών.

Τροποποίηση

Ο Χρήστης αποδέχεται ότι ο Ιστότοπος δύναται να αλλάξει τόσο κατά τη δομή όσο και κατά το περιεχόμενό του, κατά την ελεύθερη κρίση της επιχείρησης και άνευ προηγούμενης σχετικής ειδοποίησης του κοινού.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς αιτιολόγηση, ενώ οι τροποποιήσεις λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον διατυπωθούν εγγράφως και ενσωματωθούν στο παρόν κείμενο.

Σε περίπτωση που επέλθει ολική ή μερική ακυρότητα ή αδυναμία εφαρμογής μεμονωμένων όρων δεν επηρεάζεται το κύρος του συνόλου των υπολοίπων όρων.

Ο Χρήστης δέχεται ότι κάθε φορά με μόνη την περιήγησή του έχει ενημερωθεί για πιθανές τροποποιήσεις λειτουργίας του Ιστότοπου καθώς και για πιθανές αντίστοιχες τροποποιήσεις των σχετικών όρων. Συνεπώς συνιστάται στους χρήστες να ελέγχουν ανά διαστήματα το περιεχόμενο των όρων αυτών.

Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών Δωσιδικία – Εφαρμοστέο Δίκαιο

Κάθε καταναλωτική διαφορά που τυχόν ανακύπτει από την περιήγηση και χρήση της ιστοσελίδας electri-city.gr, δύναται να επιλυθεί ηλεκτρονικά και χωρίς την προσφυγή σας σε δικαστήριο, με την διαδικασία της Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (Alternative Dispute Resolution), ως προβλέπεται από την ΚΥΑ 70330/2015, με την οποία εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία η Οδηγία 2013/11/ΕΚ.

Σ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση (webgate.ec.europa.eu/odr/.) και να ακολουθήσετε τις εκεί παρεχόμενες οδηγίες. Σας ενημερώνουμε ότι οι εγκεκριμένοι από την χώρας μας Φορείς Επίλυσης Διαφορών που δύναται να επιλύσουν την διαφορά που τυχόν ανακύψει είναι η Ανεξάρτητη Αρχή «Ο Συνήγορος του Καταναλωτή» (http://www.synigoroskatanaloti.gr) και «ο Μεσολαβητής Τραπεζικών Επενδυτικών Υπηρεσιών» (http://www.hobis.gr).

Δωσιδικία – Εφαρμοστέο Δίκαιο

Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση του ιστοτόπου ή στα πλαίσια συμβατικών σχέσεων που δημιουργούνται μέσω αυτού, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συναινετική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της ΑΘΗΝΑΣ . Για κάθε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και ερώτηση σχετικά με τους Όρους Χρήσης ή την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να  επικοινωνήσετε μαζί μας στο  τηλέφωνο: 2104640892 ή στην  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : info@electricity.gr